Even geduld

Boetiek Plume icon Boetiek Plume logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout Webshop Heren Kinderen Unisex Baby Home Cadeaubon

Algemene voorwaarden


DISCLAIMER

ALGEMENE VOORWAARDEN

Artikel 1 : Ondernemingsgegevens

PLUME BV 

Weversstraat 15

1730 Asse

plume.asse@skynet.be

+32/(0)2/582 33 31

BTW nr. BE 0865 567 424

 

Artikel 2 : Verkoopovereenkomst

De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen Plume BV en de meerderjarige opdrachtgever van zodra de orderbevestiging bij de opdrachtgever op het scherm verschijnt. Ieder die bij ons een bestelling plaatst verklaart zich akkoord met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet ter beschikking in de webshop. Hier moet echter het nodige voorbehoud gemaakt worden voor fouten in het voorraadprogramma. We vragen u daarvoor begrip te hebben.

De bestellingen op de webshop worden op regelmatige basis bijgewerkt. Indien een artikel niet meer beschikbaar is, wordt u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Uw betaling wordt desgevallend binnen de 15 werkdagen terugbetaald, zonder kosten.

Plume BV houdt zich het recht om de bestelling te annuleren indien de prijs niet correct is, er een fout vermeld staat online of er een actie niet naar behoren wordt nageleefd.


Artikel 3 : Prijzen

Al onze prijzen staan vermeld in euro en zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart weergegeven.

Plume BV houdt zich het recht om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren.

 

Artikel 4 : Betaling

Via het betaalsysteem MultiSafePay kan je online betalen.

Je volgt de stappen op het scherm. Na de betaling krijg je een mail met bevestiging van bestelling en betaling.


Artikel 5 : Eigendomsrecht

Plume BV blijft volledige eigenaar van een verkocht artikel tot het moment waarop de koopprijs is voldaan.

 

 

Artikel 6 : Verzending

Wij behouden ons het recht om onze verzendtarieven aan te passen indien nodig. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending zijn wij niet aansprakelijk. Wij proberen eventuele problemen te voorkomen.

Indien het adres dat werd doorgegeven foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

U zal uw levering ontvangen binnen de 5 werkdagen.


Artikel 7: Garantie

Krachtens de wet van 21 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen heeft de consument wettelijke rechten. Deze wettelijke garantie geldt vanaf de datum van levering aan de eerste eigenaar. Elke commerciële garantie laat deze rechten onverminderd.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel moet door de klant onverwijld worden gemeld aan Plume BV.

Om een beroep te doen op de garantie, moet de klant een aankoopbewijs kunnen voorleggen. Klanten wordt aangeraden om de oorspronkelijke verpakking en etikettering van de goederen te bewaren.

Retouren dienen in de oorspronkelijke staat terug worden aangeleverd.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de klant binnen de 14 kalenderdagen.

Ruilingen kunnen kosteloos in onze winkels;

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Teruggestuurde artikels mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door gebruik van de klant zal dit ten laste van de klant in rekening worden gebracht.

 

Retouren dienen teruggestuurd te worden naar :

PLUME

Weversstraat 15

1730 Asse

 

De klant aanvaardt dat elektronische communicaties en back-ups als bewijsvoering kunnen dienen.


Artikel 8 : Aantasting geldigheid

Indien een bepaling van deze voorwaarden ongeldig, onwettig of nietig wordt verklaard, zal dit op geen enkele wijze de geldigheid, de wettigheid en de toepasbaarheid van de andere bepalingen aantasten.


Weversstraat 151730 - Asseplume.asse@skynet.beBoetiek Plume+32 (0) 2 582 33 31BE0865 567 424www.boetiekplume.be